Доктор Плам Иванова е основателят на ЧАЙКА ДЕНТАЛ. Тя е зъболекар с визия и отдаденост към комфортно дентално лечение. Тези нейни качества помогнаха за създаването на релаксираща обстановка в дентална клиника Чайка Дентал. Заедно със страстта си към  създаване  на красиви усмивки , тя носи променящи живота преживявания на своите пациенти.

Тя завършва дентална медицина през 2005 г. в Дентален факултет към Медицински Университет – гр.Пловдив. Оттогава до днес тя работи във своя практика  във град Варна.

Нейният фокус са протетичната дентална медицина, хирургия и имплантология.

От 2005 г. до сега е посетила множество курсове на различни теми по имплантология в търсене на най-добрите новости и възможности за комплексни възстановявания за нейните пациенти.

Преминала е курсове на обучение по адхезивни директни възстановявания, също и използването им при случаи с тотална рехабилитация.

Доктор Плам Иванова лично се свързва с всеки свой пациент. Като отдели време, за да разбере техните нужди и желания, тя може да предостави най-добрите възможности за лечение въз основа на индивидуалните нужди.

С най-съвременни лечения като порцеланови фасети и лазерно избелване на зъби , в комфортна среда ние ще ви помогнем да постигнете усмивката на вашите мечти.