За кого са по-подходящи TeethXpress пред протезите?

За кого са по-подходящи TeethXpress пред протезите?

TeethXpress или т.нар. „бързи зъби“ са сред търсените и много подходящи начини, чрез които бързо, сигурно и качествено да се сдобиете с нова усмивка и нормално хранене.
Те могат да бъдат опция и за подрастващите, след като разтежа и развитието на лицевата структура са завършени. Обикновено това се случва след 16-годишна възраст при момичета и след 18-годишна възраст при момчета.
Процедурата „бързи зъби“ е подходяща за хора и в по-напреднала възраст, които са загубили зъбите си поради някаква причина. При случаи, когато предстои изваждане на зъбите възстановяването става веднага, което дава възможност за много бързо завръщане обратно към нормалния начин на живот.
Когато се планира добре и сте се доверили на опитен хирургичен екип, поставянето на импланти е напълно безопасно. Добрата апаратура и опита на специалиста са двата най-важни фактора. Особено подходяща е процедурата при напреднал стадии на пародонтоза. В същия ден на операцията вече имате хубави зъби и така максимално бързо възстановявате ежедневния си ритъм.
Предимствата пред протезите:
✔ Ще изглеждате и ще се чувствате чудесно. Имплантите се усещат, изглеждат, прилягат и функционират като здрави, естествени зъби. Те ви помагат да запазите естествената форма на лицето и усмивка си.
✔ Най-честото неудобство, което протезата създава на пациентите е, че тя се движи и може лесно да падне във всеки момент, дори по време на разговор. Освен социалния дискомфорт, който подобен инцидент може да причини, протезите имат и функционални недостатъци. При хранене, те се движат, като това не само създава неприятно усещане, но и позволява попадането на храна под тях, което често може да бъде дискомфортно и дори болезнено.
✔ Създадени са да издържат. При правилна грижа могат да ви служат в продължение на няколко десетилетия. Много други опции като някои видове зъбни мостове и протези се налага да се заменят сравнително често
✔ Можете да живеете живота си уверено. Вашите импланти ще бъдат стабилни – те няма да се местят или тракат, когато говорите, ядете или се смеете.

Да се запознаем с избелващите ленти за зъби
Естетични процедури - поставяне на дермални филъри