Основните причини, поради които евтиният имплант може да излезе по-скъп

Основните причини, поради които евтиният имплант може да излезе по-скъп

Зъбните импланти могат да се окажат необходими не поради една причина.

Основните проблеми, които намират решение с импланти са:
✔ Когато липсва единичен зъб или повече;
✔ Наличие на дефекти на зъбните редици;
✔ При непоносимост към носенето на протези.

Във всички случаи, независимо от причината поради която се налага поставянето на импланти трябва да сте проучили внимателно кое е най-доброто за вас.
Това включва избора на екип, който ще се погрижи компетентно за здравето, усмивката и дългосрочния живот на новите зъби. Необходимо заедно със специалисти да се установят най-добрите варианти, които ще ви доведат до стабилна захапка и истински заместител на естествените зъби.
Разбира се, че цената във всяка една услуга при повечето хора е водеща. Има обаче сфери, в които не трябва да избираме най-бюджетния вариант, защото това не обещава здраве, издръжливост и комфорт в бъдеще.
За да не се наложи повече от веднъж да инвестирате в опит да имате отново здрава и красива усмивка, то нека първият такъв бъде на високо ниво.

Ето и главните и важни причини, поради които да избягвате несигурните евтини предложения за имплантиране:
✔ Качествените материали, с които екип от професионалисти би работил ще помогнат да се запази костта в челюстта без да има ненужно отстранени части и болезнени възстановявания.
✔ Заслужавате индивидуален лечебен план, с който да ви бъде обърнато, толкова внимание, колкото е необходимо за отличен краен резултат;
✔ Програмата и насоките, които ще имате за грижа след интервенцията не са без значение. Отношението на екипа е не малка част от това да сте сигурни, че новите ви зъби ще имат дълъг живот. Без да се наложи да повтаряте интервенцията.
✔ В редица случаи качествените дентални импланти дори помагат за запазването на формата на лицето – челюстните и зъбни промени веднага се забелязват.
✔ Високите технологии и съвременната апаратура от последно поколение ви поставят в сигурни ръце, така че и от здравословна, и от естетична гледна точка да бъдете обслужени и обгрижени безкомпромисно добре.

Здравето, нормалното хранене и красивата усмивка са във вашите ръце и не пестете, когато става дума за това десетилетия напред да сте удовлетворени.

Фасети или зъбни коронки? Как да изберем?
Кога трябва да започнат грижите за детските зъбки?