Естетична дентална медицина

Заслужаваш да имаш усмивка, която кара дори известни личности да завиждат. С помощта на докторите от ЧАЙКА ДЕНТАЛ вие можете да превърнете една скучна или бледа усмивка в сияеща. Независимо дали имате нужда от някои малки промени или цялостна промяна на усмивката, нашият екип е дълбоко ангажиран да ви помогне да обичате начина, по който изглеждате.

Чувството за естетика е специфично и лично. Всеки от нас има собствена представа и вътрешни убеждения за начина, по който изглежда красивата усмивка. Цял раздел от денталната медицина е създаден с цел дизайн на усмивката с изградени правила, схеми и съотношения. В търсене на индивидуалност ние надграждаме над тези правила. За нас е важно Вашето активно участие в целия процес, и ако ни разкажете за желания краен резултат, ние ще ви разкажем за възможностите на днешната естетична дентална медицина. По този начин ние не правим просто холивудска усмивка, а създаваме Вашата усмивка. Тази от мечтите ви.

Промените в усмивката могат да се извършат чрез леки корекции:

или чрез по-категорични промени:

  • порцеланови (керамични) корони и фасети;
  • циркониеви корони;
  • високоестетични металокерамични корони;

ЧАЙКА ДЕНТАЛ е уникална сред другите зъболекарски практики във Варна. Нашата практика повече прилича на спа, отколкото на традиционен зъболекарски кабинет. Изчезнаха силните звуци, грубите светлини и остри миризми, толкова обичайни за стандартното изживяване. Заменихме ги със слушалки за шумопотискане, меко осветление и успокояващи аромати на етерични масла.

Нашата практика работи усилено за създаване на релаксираща среда и вие ще почувствате разликата в минутата, в която влезете през вратата на нашия център.