Бондинг

Image

Зъбите с незначителни повреди на повърхността като стружки, пукнатини или неравни ръбове могат бързо и лесно да бъдат поправени със зъбен бондинг. Лечението включва прилагане на композитен материал от смола върху засегнатия зъб или зъби и или покриване на повредата на повърхността, или промяна на формата на зъба. Бондингът може да се използва и за прикриване на петна от зъби или прикриване на малки пространства между предните зъби. Целият процес може да бъде завършен с една среща и резултатите могат да продължат с години.

ЧАЙКА ДЕНТАЛ е уникална сред другите зъболекарски практики във Варна. Нашата практика повече прилича на спа, отколкото на традиционен зъболекарски кабинет. Изчезнаха силните звуци, грубите светлини и остри миризми, толкова обичайни за стандартното изживяване. Заменихме ги със слушалки за шумопотискане, меко осветление и успокояващи аромати на етерични масла.

Нашата практика работи усилено за създаване на релаксираща среда и вие ще почувствате разликата в минутата, в която влезете през вратата на нашия център.