Алайнери

Image

Ясната алтернатива на металните брекети

Smile. It matters!

Години наред зъболекари и ортодонти лекуваха сбити, липсващи и/или криви зъби с традиционни метални и телени брекети. Въпреки, че този метод помогна за изправяне на зъбите, много възрастни и тийнейджъри се надяваха на по-удобен, по-малко неудобен начин да подобрят усмивките си.

Неправилното подреждане на зъбите, наречено неправилна оклузия, ще доведе до преждевременно износване на зъбите, венците и костите. Наличието на зъби в идеалната позиция ви помага да запазите естествените си зъби възможно най-дълго с по-малко усложнения. Освен това ще имате фантастична усмивка!

Решението: Изправяне на зъби с Алайнери- напълно незабележими и невидими за околните силиконови шини. При алайнерите се използва серия от специално изработени шини, предназначени да преместят зъбите ви в идеалните им позиции. На пазара има и други видове прозрачни подравняващи средства.

Избирайки алайнери, вие можете да постигнете върховната усмивка – без караницата с метални скоби и брекети.

Как работят Алайнерите за изправяне на зъбите ви?
Използвайки дигиталните възможности на стоматологията чрез скенер , ние правим пълно цифрово сканиране на вашите зъби. Този усъвършенстван компютър след това изгражда прогнозен модел за това как отделните алайнери ще изместят зъбите ви и ще покаже крайния резултат в компютърно генерирана симулация. Ще можете да видите красивата си нова усмивка, преди дори да започнете лечението!

След като нашият зъболекар  одобри вашия случай, ще ви бъде дадена серия от ясни алайнери, всеки от които се носи около седмица до две. Докато се занимавате с ежедневните си задачи, вашите невидими алайнери непрекъснато работят за изправяне на зъбите ви. След една седмица-две вашият зъболекар ще ви даде нов комплект алайнери, които да носите, докато те продължават да работят за привеждането на зъбите ви в правилното им подравняване.

Прозрачните алайнери  се изваждат само за ядене, пиене, четкане и почистване с конец. С редовни посещения при вашия зъболекар, процесът  може да бъде завършен само за шест месеца.

Всеки случай е уникален и продължителността на лечението ще варира в зависимост от диагнозата на вашия зъболекар. Консултацията с докторите в ЧАЙКА ДЕНТАЛ е най-добрият начин да определите колко бързо можете да имате по-права, красива и здрава усмивка.

Прозрачните подравняващи шини са идеални за тези, които предпочитат да избягват външния вид на традиционните брекети с „метална уста“ и вместо това избират нещо по-дискретно. Докато завършите обучението си, можете да си изправяте зъбите чрез прозрачните си алайнери  . Каква страхотна причина да покажеш нова усмивка. Нищо не върви по-добре с вашата шапка и рокля от красива усмивка взета от вашия зъболекар от ЧАЙКА ДЕНТАЛ!

За допълнително самочувствие и успех

Училище
Малко деца се чувстват уверени с изтъркани или криви зъбки. Много родители гледат към брекетите, за да изправят кривите зъби, но отдавна отминаха дните, когато неудобните, тромави метални брекети бяха единствената възможност. Ако детето ви се страхува от идеята да носи традиционни метални шини, които засенчват усмивката им, тогава помислете за посещение при зъболекаря, за да получите алайнери!

Чрез прилагане на серия от прозрачни пластмасови форми, монтирани специално към устата на вашия тийнейджър, алайнерите помагат на вашия тийнейджър да изправи зъбите си и да се усмихва уверено – в същото време!

Сватба
Ако не сте наясно с усмивката си, може би защото зъбите ви са малко криви или не са подредени правилно, със сигурност не искате да мислите за това, в този важен за вас ден. Алайнерите със зъболекарите от ЧАЙКА ДЕНТАЛ може да ви помогнат да постигнете перфектната картина или усмивката на филмова звезда на вашите мечти точно навреме за вашия сватбен ден!

Кариера
След дипломирането ще се отправите към реалния свят, за интервюта с надеждата да получите мечтаната работа. Реалността е, че тези, които изглеждат по-уверени, излъскани и с красива усмивка, ще имат по-голяма вероятност да получат работа, когато се състезават с някой, който има равни квалификации. Направете си крачка пред конкуренцията, като покажете уверена и привлекателна усмивка!

Носете усмивката си гордо с най-удобната и съвременна ортодонтия. С прозрачните подравняващи средства  можете да покажете тези перлени бели зъби в училище, на работа, пред камера или на сцената.